Selma februar 2010.

Dutydog`s Women Selma

Født: 22.2.2005    Død 15.06.2017

Stambogsnummer: 03856/2005

Øjenlyst den. 18.12.08 - resultat fri


Titler: DKSCH(S) LP1 LP2
Beskrivelse:

Selma er meget god til at være sammen med og lege med andre hunde.

Lege kan hun på alle tider af døgnet, og er meget parat hvis der skal traves tur på stranden, klitten eller skoven. Vores løbeture er hun også meget glad for, så måske engang hun deltager i et løb J . Hun er en sand følgesvend.

 

Hvis Bent ser tv og sidder i sin stol, ja så er Selma på plads, og det er på maven af Bent. Hun ligger så på ryggen med alle fire ben i vejret, og så skal hun kløes, ikke med en hånd, nej begge hænder skal i gang……

 

Når børnebørnene kommer, ja så er hun jo så glad, at hun faktisk skriger af glæde. Selma er meget børnevenlig. Der er nu heller ikke noget bedre, end når mormor kommer, for hun har nemlig lækre godbidder i lommen til hende.

 

Selma er god til at lave og lære tricks, hun kan give five, high five, det er en tysker, rulle rundt, danse og så hente alt hendes legetøj frem, som hun har i en kurv. Nogle siger godt nok, at hun har mere legetøj, end børnene havde, da de var små J

 

Det at være med på en lille jagt, hvor hun kan drive vildt ud, ja det mestre hun også. Skal der apporteres en lille due fra vand, så er hun også klar.

 

Hun har været udstillet i Danmark i klasserne: hvalp, unghund, mellemklasse og åben klasse. Alle med gode resultater.

 

Vi startede til hvalpetræning i DCH Hjørring, da hun var 7 mdr. Det var jo lige noget for os. I 2008 startede vi i DKK Hjørring i lydighed. Man starter i kl I går så videre til Kl II, Kl III og eliten. Vi var i Vejen 2008 til vores første prøve og bestod kl I. 
 

At gå spor er noget Selma også kan lide. Vi startede på schweiss spor i 2006, nej det er egentlig ikke rigtig, hun startede da hun var 9 uger. April 2006 var hun til hendes første schweiss prøve. Det var på Læsø, hun bestod med 1.pr og var den eneste dværgschnauzer, resten var jagthunde.

Kaninslæb går vi også til. Der har hun været til prøve i både 400m og 1000m, og bestået med 1.pr

 

Den 20.april 2007 fik Selma sit første kuld hvalpe. En tæve og tre hanner.Fødselsvægt fra 169 til 220 gram.

Selma har i 2008 bestået LP i KlasseI og KlasseII. Hun blev Årets Sportshund 2008 i Dværgschnauzer Klubben.

Den 21. februar 2009 fik Selma sit andet kuld hvalpe. Denne gang ved kejsersnit, da der sad en hvalp på tværs.To tæver og tre hanner. Fødselsvægt fra 205 til 260 gram.
Efter dette kuld blev Selma steriliseret.

Selma blev Sporchampion i 2009  DKSCH(S)
Vi har sammen i 2009 opnået et  DCH hundeføremærke i Bronze. 
  

Selma Marts 2008

R I P

Vores alle sammen sødeste, smukkeste, dejligeste,milde og helt fantastiske Selma, er nu efter 121/2 år gammel blevet den smukkeste stjerne.

Du har givet os alle så fantastisk meget og vil blive så savnet, må du hvile i fred <3